Koeienhuid stoelen

Category:
Afmetingen:

Voor trendy koeienhuid stoelen
De Jong Interieur is het adres voor unieke en trendy interieur ornamenten. Onze assortiment interieur decoratie bestaat uit dierenhuiden en beenderen van verschillende dieren. De dierenhuiden en –beenderen zijn 100% echt. De koeienhuid stoelen van De Jong Interieur zijn echte blikvangers in uw woning of kantoor.

Goed verzorgde koeienvacht
Koeienhuid stoelen van De Jong Interieur is extra zacht en zit heel comfortabel. De koeienvacht wordt door ons op deskundige wijze verzorgd zodat de vacht een heel aangenaam voel- en zitplezier geeft. De koeienhuid stoelen zijn stevig en degelijk door gebruik van goede kwaliteit hout.
Voor het verfraaien van uw interieur met dierornamenten heeft u keuze uit Europese of Afrikaanse dieren. Een lievelingsdier naar keuze geeft uw interieur een extra persoonlijk karakter.

Interieur speurtocht
Wij van De Jong Interieur gaan regelmatig op speurtocht voor het aanvullen van onze voorraad. Wij selecteren de mooiste meubelen en woondecoratie artikelen speciaal voor u. Het bezichtigen van ons uniek assortiment is alleen op afspraak mogelijk. Op onze website vindt u een zo compleet mogelijk overzicht van ons assortiment.

de Jong Interieur
De Blecourtstraat 28a 5652 GB Eindhoven, The Netherlands
+31 (0)6 53 30 48 83 info@dejonginterieur.com