hertengewei, geweien van een hert

Category:
Afmetingen:

Hertengeweien

Hertengeweien als decoratie bij De Jong Interieur

Voor een hertengewei
Bent u een echte liefhebber van niet-alledaagse woonaccenten? Dan bent u bij De Jong Interieur op het juiste adres. Wij hebben ons gespecialiseerd in antieke meubelen en decoraties. U vindt er onder andere allerlei jachttrofeeën, geweien, kroonluchters en lampen van hertengeweien. Het gewei van een hert biedt veel decoratie mogelijkheden en past perfect in een klassiek maar ook in een modern interieur.

Verlichting en decoratie
Het gewei van een hert kent vele toepassingen. Zo kunt u in onze interieurcollectie prachtige lampen vinden, gemaakt van hertengeweien. Onze geweilampen zijn op natuurlijk en unieke wijze afgewerkt en zijn leverbaar in verschillende maten. Prachtige kroonluchters van hertengeweien zijn exclusieve, bijzondere plafonddecoraties. Behalve lampen hebben wij ook banken, tafels en krukken van hertengeweien die helemaal thuis zijn in een klassiek interieur.

Complete woninginrichting
Met ons enorm aanbod vindt u alles voor een complete woninginrichting in klassieke stijl. Ook voor een traditioneel interieur van uw kantoor kunt u bij ons terecht. U vindt er wand - , vloer- en plafonddecoratie van allerlei natuurlijke en unieke materialen.

U kunt op afspraak een kijkje nemen in onze showroom.

de Jong Interieur
De Blecourtstraat 28a 5652 GB Eindhoven, The Netherlands
+31 (0)6 53 30 48 83 info@dejonginterieur.com