Gewei kapstok, kapstok van geweien

Category:
Afmetingen:

Met een gewei kapstok is uw kleding netjes opgehangen

Gewei kapstok van De Jong Interieur
De Jong Interieur biedt diverse interieurdecoratie artikelen. Onze decoratie artikelen zijn vervaardigd van dierenhuiden en van geweien van verschillende dieren. Heel populair zijn de dam- en edelhert geweien als wanddecoratie. Maar ook andere toepassingen vindt u in ons assortiment. Een gewei kapstok is een van onze unieke product items die uw interieur een tijdloze en stijlvolle uitstraling verlenen.

Kapstok van afwerpstangen, geweien.
Uw jassen en hoeden zijn voortaan netjes opgehangen aan de staande gewei kapstok. Ons assortiment exclusieve gewei meubelen en decoraties geven uw interieur een echte wildlife uitstraling. De antieke en exclusieve gewei kapstok van De Jong Interieur is de blikvanger bij binnentreden van uw woonhuis of kantoor. Bij De Jong Interieur heeft u verder nog keuze uit meubelen en vloerbedekkingen gemaakt van dierenhuiden. Voor een persoonlijk tintje kiest u de huid welke u het meeste aanspreekt.

Selectie van interieurdecoratie
Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van landelijke woondecoraties en meubelen van edel- en damhertgeweien.
Hierdoor selecteren wij de meest stijlvolle en unieke interieurdecoratie artikelen voor uw woonhuis en kantoor.

de Jong Interieur
De Blecourtstraat 28a 5652 GB Eindhoven, The Netherlands
+31 (0)6 53 30 48 83 info@dejonginterieur.com