bank gemaakt van geweien, gewei bank

Category:
Afmetingen:

Een gewei bank van De Jong Interieur: exclusief en tijdloos

 

Een klasse apart
De Jong Interieur heeft exclusieve meubelstukken voor het verfraaien van uw woon- of kantoorinterieur. Huiden en geweien van verschillende dieren maken ons assortiment landelijke interieurdecoratie tijdloos en apart. Een gewei bank van De Jong Interieur past in vrijwel elk interieur en is goed te combineren met andere meubelstukken.
 
De gewei bank is een echte blikvanger
De Jong Interieur heeft de mooiste meubelstukken met afgeworpen geweien van dam- en edelherten. Een bank van geweien gemaakt is een echte blikvanger, ongeacht waar u dit meubelstuk plaatst. Behalve gewei banken hebben wij nog veel meer meubels gemaakt van gewei; 

De Jong Interieur heeft ook een ruim assortiment aan prachtige dierenhuiden en koppen. Afhankelijk van uw stijl en smaak heeft u keuze uit Europese of Afrikaanse dieren.

De nieuwste ontwikkelingen
Het bezichtigen van onze gewei banken is alleen mogelijk op afspraak. Vanwege frequente deelname aan diverse nationale en internationale interieur beurzen zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van woondecoraties en meubelen van edel- en damhertgeweien.

de Jong Interieur
De Blecourtstraat 28a 5652 GB Eindhoven, The Netherlands
+31 (0)6 53 30 48 83 info@dejonginterieur.com